Hjälp mig uppskatta mellanrummen…

Att inte förringa mellanrummen i livet, tiden utan mening eller mål. Tiden utan måsten eller utan en plan. Där finns friheten, kreativiteten, närvaron och återhämtningen. Där kan vi bara se varandra i ögonen en stund och kanske förundras över regnets intensitet, solen värmande strålar, hur vinden lyfter höstens löv och samtidigt ger gåshud på armen. Känn tacksamhet för mellanrummen. Vi får hjälpas åt att påminna varandra.❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s