Om mig/Kontakta Malin Maria

Kontakt

Vill du komma i kontakt med mig kan du lättast nå mig via e-post.

malinhemberg1@yahoo.com

Om mig

Jag är en kvinna mitt i livet som landat i att bara leva mitt liv som den jag är genom ett hållbart förhållningssätt inifrån och ut.

Jag är. Jag har olika roller i mitt liv som jag älskar och som påverkar mig, trebarnsmor, maka, dotter och vän. Jag arbete som rektor i förskolor, där jag får möjlighet att använda mina styrkor som organisatör, visionär, coach och pedagog. Jag har förmågor som; analytisk, strukturerad, lyhörd, trygg med ett stort tålamod och lugn. Som person blir jag ofta nyfiken och rastlös, vilket betyder att jag behöver ge mig själv variation och nya upplevelser i livet. Jag har ett stark driv att skapa helhet av delar. För att trivas och må bra behöver jag vara på en plats i livet där jag får njuta av nuet och samtidigt ta ansvar och leda mig själv och andra mot framtiden.

Personligt ledarskap genom tillit, tacksamhet och mod

”Världen blir inte bättre än vi själva är.”

Allt börjar med mig själv. Att förstå att jag har allt jag behöver har jag inom mig.

Genom att få tillgång till hela mitt jag kan jag skapa det liv jag vill ha.

När jag själv tar över taktpinnen för mitt liv och lär mig leva och vara levande så faller alla bitarna på plats. Jag är allt jag behöver. Enkelt men så svårt.

Tillit till att jag har allt jag behöver. Tacksamhet för den jag är och det jag har. Mod att våga ha tillit och känna tacksamhet även när livet är svårt och världen runt omkring utmanar.

Re-set, Tillsammans-kraft och Hållbar helhet

Ett hållbart liv handlar om att ha balans i sitt inre och sitt yttre liv.

  1. Jag kallar det för att vara i ”House of Re-set”, där du tar hand om dig själv för att släppa fram din obegränsade potential.
  2. Jag kallar det ”Tillsammans-kraft” där goda relationer och möten skapar kraft och energi och oanade möjligheter.
  3. Jag kallar det också för en ”Hållbart helhet” vilket är ett organisatoriskt och globalt förhållningssätt där allt är en del av något större.

Min  drivkraft finns i att vara nyfiken, lära och inspirera andra så att vi tillsammans möter en god framtid för våra barn – mina och dina.

Min laddningsstation – mitt ”house of Re-set”

Jag laddar energi i mitt arbete, tillsammans med familjen och med goda vänner. img_3920 I vårens grönska, på sommaren, genom vattnet, i naturen, skogen och trädgården. Genom inspirerande böcker, goda smaker och resor. Genom motion, löpning, yoga och meditation. Genom att skriva, ensamma stunder och en ljum sommarbris en varm dag.

Välkommen att ta del av mina tankar och dela gärna med dig tillbaka. Tillsammans berikar vi varandra – tillsammans växer vi!

Kram malin maria

2 reaktioner till “Om mig/Kontakta Malin Maria”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s