Vad hittar du bortom illusionen?

Vi vandrar längs stigen och förundras av naturen. Så många illusioner vi ser igenom. Vad är ett träd? Hur ser det ut? Sanningen är att det ser ut lite hur som helst. Kan växa nästan var som helst. Det levande har ingen fast form det är föränderligt.
Det föränderliga livet lever i symbios med andra liv. Vi hänger ihop. Hänger på varandra. Stödjer varandra. Lyfter varandra när vi tappar det. Vi är så mycket mer tillsammans.
Under ytan döljer sig en hel värld av liv vi sällan pratar om. När illusionen faller ser vi även under ytan. När illusionen faller – faller också skulden, skammen och ensamheten. De fick sin näring i det dolda.
När vi vandrar vidare genom tusentals år av samlade minnen kommer vördnaden för det som tålmodigt skapar liv om och om igen.
Vördnaden för naturens gåvor och skatter som är alldeles gratis i ett dike längs en väg. Påminns om det enkla och uppenbara som illusionen velat få oss att glömma.
Illusionen rämnar allt mer. Det gör skillnad. Inget kommer mer bli sig likt. Vi är alla en del av naturen. Precis lika fantastisk.
Vem ville att vi skulle glömma det? Och varför?

Vilka illusioner rämnar för dig just nu?

Kram Malin Maria❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s