Måla din egen Egotavla

Vem är jag? Vad kan jag egentligen? Tvivlar du ibland på dig själv? Så klart, det gör alla då och då. Men med tvivel och kritik växer ingen människa. Allra minst från den som står en allra närmast, dvs jag själv. Jag måste åtminstone behandla mig själv väl. Det är väl det minsta man kan begära!

Vända blicken inåt och plocka fram din egen styrka. Världen behöver dig och inte dig som en kopia av ngn annan.

Hur gör man det, det är inte så lätt? Har du svårt att se dina styrkor själv? Lyssna då på vad människor säger omkring dig och spegla dig i det.

Jag prövade det igår för att testa och förvånades över hur mycket feedback jag faktiskt får i vardagen. Så många människor som faktiskt bekräftar mig i mina tankar och det jag gör. Jag började skriva ner vad de såg och det de sa, alltifrån mannen på gatan som spontant gav mig beröm för min fickparkering till kollegan som gav en kram för ett gott samtal. Alla dessa små bitar ger en bild av vem jag är och vad jag har för styrkor.

Pröva! Samla på feedback och måla din egen Egotavla. Det är du värd. Börja idag och allt frossa i positiva ögonblick där du är ditt bästa jag. Ta fram tavlan när du börjar tvivla eller gör en ny.

Kram Malin

20121109-124001.jpg

En reaktion till “Måla din egen Egotavla”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s