Nu flyger vi fritt mot det oanade

Magiska stunder när det finns frihet, trygghet och meningsfullhet.
En grupp människor med ett gemensamt mål.
Ju fler ju större kraft.
När allas gemensamma energin riktas åt ett håll kan tron och viljan bokstavligen försätta berg.
I mötets trygghet finns en tillltro till varandra, en meningsfullhet att hålla en linje och en frihet att våga testa sina ideer.

Frihet, trygghet och meningsfullhet, grundläggande för lycka och välbefinnande.
Ur lycka sprids energi, kärlek och värme.
Man sveps med och det blir ringar på vattnet.
Lycka gå inte att dölja, den lyser upp allt som kommer i dess väg.
Energiboos i november mörkret.

Möten med fantastiska människor som tror, vill och vågar.
Ni vet.
Ni lyfter varandra till oanade höjder.
Ni ser.
Magisk stunder.
Vi.

Att befinna sig i sådan här sammanhang är en stor förmån. Nyper mig i armen ibland för att förstå att dröm kan bli verklighet. Att livet och verkligheten inte alltid är rosaskimrad gör inget när stunder som dessa finns. Jag har slutat springa omkring och leta. Nu sätter jag mig ofta på bryggan och tar in nuet och verkligheten. Då finns tiden. Då finns tillräckligt med tid. Tacksamhet för alla som finns i mitt liv och gör dessa stunder möjliga.

Kram malin

Ps. Någon som är mig allra närmas och min kritiker både i det positiva och i det negativa, undrade över varför ett stort fokus på jaget? Var är vi:et? Det är en bra fråga. Mitt svar är att det starkaste, friaste, tryggaste vi:et kommer ur de starka, fria, trygga jagen. Om alla jag är starka föds jämlikhet. Ett sant jag är modigt och har mycket att ge till andra.

20121117-103614.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s