Vara nöjd i sitt eget värde

Frosten och kylan tog över idag. Igår stod denna sista ros kvar i trädgården som om den var helt omedveten om datum och årstid. Omedveten om att alla blomstervänner runt omkring för länge sedan försvunnit. Omedveten om att inte få någon uppmärksamhet eller omtanke. Den verkade bara vara nöjd i sig själv, i sitt eget värde, i sin egen värld – så länge den egna tiden varar. Det gör den stark, vacker och imponerande. Vi har något att lära av årets sista ros. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s