Vad har präglat dig fram till idag?

Godmorgon☀️☀️☀️
Igår morse ville jag påminna om att ta hand om oss och vår energi. Jag fick ett klokt inspel i en kommentar om att vi ser på det på så olika sätt och att det blir så tydligt just nu.

I flödet ser jag under dagen att vi äntligen pratar man mer om hur man tar hand om sig och stärker sitt immunförsvar. Ett tag kändes det som om vaccin var svaret på alla frågor. Nu är debatten mer nyanserad, det tar tid att hitta kärnan. Vad är viktigt på riktigt?

Hur lång tid behöver vi för att aldrig glömma den igen?
Vad lär vi våra barn nu och vad ska vi inte lära dem som vi aldrig borde fått lära oss?

Ser på bilden av lilla Malin och funderar över vad som präglat mig genom den tid jag levt och de val jag gjort fram till idag. Jag har inte varit enkel alla gånger. Blod, svett och tårar. Men vi måste ut gamla mönster för att skapa något nytt för framtiden. Det är allvar nu.🌎

Vad har präglat dig fram till idag? Vad är viktigt och var vill du lämna bakom dig?🌎

Önskar dig en fin dag. Ta hand om dig.☀️
Kram M❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s