Ett hållbart liv – stunder av total närvaro

Det finns stunder i livet som fastnar. Jag hade en fantastisk stund igår morse ute på Kållandsö med yoga ute i naturen. Tiden stod för en stund stilla och närvaron i den egna kroppen var totalt. Den känslan levde kvar hela dagen och av energin lärde jag mig hur man skapar en blogg. I skapandet försvann återigen både tid och rum. Nyfikenheten och kreativiteten tog överhand. Timmarna for iväg…

En annan sådan stund var framför tvn för ett par veckor sedan. Jag blev sittande med tårar rullande ner på kinderna av den totala närvaro som artisten Loreen förmedlade i sitt uppträdande. Loreen har för mig en helt unik och magisk förmåga att vara närvarande i stunden som går rakt igenom tvrutan. Jag njuter!

http://youtu.be/Z4PMQB5zmAU

Livet blir så mycket mer om vi har förmågan att stanna upp och verkligen ta in stunden. Jag drar mig ofta undan en stund i vardagen, det är mitt sätt. En stund på bryggan för att landa och få perspektiv och samla ny kraft!

Ha en skön söndag och stanna upp idag och ta några djupa andetag!

kram malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s