Frigörelse av jaget

Kan man frigöra sig själv? Hur kan man uppleva känslan av frihet? Är känslan av frihet nyckeln till att kunna använda sin fulla potential?

Vi talar om att frigöra sig från sina föräldrar, från destruktiva förhållanden, från situationer som få en att må dåligt.

Kan man frigöra sig från sina egna inre låsningar? Genom att släppa loss tankar som fastnat någonstans och ligger djupt inbäddade i ens hjärna? Genom att plocka fram känslor som man någong packat ner väl i ett litet rum i hjärtat?

Om man vågar plocka fram dem, tankar och känslor, och titta på dem, lägga dem i sitt eget ljus på sin kammare. Det behöver inte vara i offentligheten, men jag behöver formulera orden för mig själv och/eller tillsammans med någon jag litar fullt på.

Vad kommer hända? Kommer jag att känna mig friare i mig själv? Om jag hittar nyckeln och låser upp kommer jag bli fri, mer levande och känna mer tillfredställelse i livet?

Jag tror det.

Godmorgon denna höstlika fredag.

Kram malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s