Hör du din inre röst?

Den röst som kommer från ditt innersta och som är fri från tanke och känsla. Hör du den?
Eller låter du dina känslor och tankar styra dig?

Känslorna talar om för mig vad jag påverkas av just nu, positivt och negativt. Visar det jag är bekväm med och det som gör mig mindre bekväm. Känslor kan hjälpa mig men också göra mig rädd för det okända.

Tanken speglar mina erfarenter, det jag hört, läst, sett och upplevt med alla mina sinnen. Tankar kan hjälpa mig men också göra mig osäker i det okända som jag inte förstår.

Men det är den inre rösten är min klokhet som är fri från känsla och tanke som talar och visar vägen. Varför är den så viktig att hitta? Därför att framtiden inte finns i min erfarenhet, den är inte tidigare upplevd, därför måste jag lita på min inre röst, den är min ledstjärna. Den leder mig in i framtiden. Den inre rösten är flowet, medvinden och den hjälper till att väja för hinder.

En tanke är bara en tanke!
En känsla är bara en känsla!
Stanna upp och lyssna!
Lita på din inre röst!
Den visar framtiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s