Ignorera energitjuvar och tvivla inte på dig själv

Jag tänker ibland på att det är så lätt när någon får en att känna sig liten, maktlös och värdelös och när dessa känslor infinner sig föds omedelbart vilja att ge tillbaka med samma mynt. För att på det sättet åter känna sig stor igen. Enkelt förklarat – det är inte mig det är fel på det är det du gör som är fel.

Men det föder bara samma känsla en gång till istället riktat mot den andre och så är det igång…

Hur gör man istället för att bryta dessa beteenden och mönster? Hur gör man för att ignorera dessa känslor de väcks inom en för de föder inget gott? De tar allt för mycket av vår energin. Energin som ska användas för goda saker inte överleva och skydda sig i onödan. Då hamnar vi bara i cirklar, går vi bara runt runt och kommer inte vidare. Så vill inte jag leva.

Tänker på fantastiska förebilder som Nelson Mandela, Gandhi, Dala Lama och Aung San Suu Kyi som alla har/haft en otrolig styrka att inte nedslås under de svåraste förhållanden utan hålla huvudet högt och tro på sin förmåga och den de är. Med denna kraft har de alla satt stora avtryck i världen och visat att en lite människa faktiskt kan göra stor skillnad. Man måste ha tro och mod att gå sin egen väg och inte lyssna på olyckskorparna.

Den egna inre rösten
är den enda som vet vägen
för just dig.

Kram malin

20130623-121945.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s