Be och du ska få?

Gång på gång får jag höra: om du önskar något riktigt mycket skicka ut din önskan så kommer den till dig i den form som är den rätta. Du behöver bara vara uppmärksam och ta emot. Det låter märkligt och fantastiskt på samma gång. Också lite läskigt, för om jag ber och får – är jag beredd? Vill jag verkligen? Eller vill jag drömma? Vill jag att drömmen ska bli verklighet?

Jag provade – inte bara på skoj. Jag skrev ner en dröm – som jag sökt men inte funnit, som inte funnits i min verkligheten, som jag aldrig sett. Med det skriva ordet måste jag helt plötsligt vara tydlig och precis. Jag jobbade med texten som om det vore ett viktigt jobb. Min dröm blir äntligen tydlig för mig.

Det tar mindre än en vecka så dyker den upp, snarlik den jag skrivit ner och mycket närmare än jag kunnat ana. Det är en öppning till något som kan likna min dröm. Jag hoppar högt av glädje och hjärtat slår dubbla slag. Nu behöver jag bara fånga drömmen och göra den till min. Det kommer jag att göra om det är rätt och menat. Det visar sig inom kort!

Mina råd till mig själv:

  • Be och du ska få. 
  • Sätt ord på dina drömmar och du är redan en bra bit påväg. 
  • Men fega inte ur på vägen – inget sker utan helhjärtat engagemang. 
  • Låt inte rädslan för att förlora ta överhand över glädjen av att fånga en dröm. 
  • Håll fast vid drömmen och gör inte om den för att göra ngn annan nöjd. Då är det inte längre din dröm.p
  • Du kan aldrig förlora något du aldrig haft. 
  • Go for IT!

Har Du också drömmar som du vill förverkliga? Är du påväg eller är det något som håller dig tillbaka?

Kram Malin

  

En reaktion till “Be och du ska få?”

  1. Det är så häftigt-men det funkar faktiskt! Jag brukar kalla det att skicka ut en önskning till universum. Sen släpper jag det och det kommer. Men inte alltid precis som man tänkt sig utan det kan vara i en annan form 🙂
    Grattis till det du fick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s