Vandrar vidare

Livet är fullt av snåriga stigar. Även i de mörkaste skogarna finns ljusa gläntor och livets små underverk finns överallt. Tog ett par timmars promenad idag, måste sätta mig själv i rörelse. Blir sjuk av stagnation – det bara är så – min egen naturlag. ✨
Life is full of winding paths. Even in the darkest forests there are bright glades and life’s little wonders everywhere. I took a couple of hours walk today, must put myself in motion. Get sick of stagnation – it is just that -that is my own nature.✨


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s