Jag vill känna att du behöver mig…

Endel ord är magi. En del ord öppnar dörrar. Som dessa;

– Jag behöver Dig. Inte för vad du gör eller vad du har. Jag behöver Dig, Du. Vi behöver inte vara överens, men det du säger berikar mig och vidgar mig. Jag blir nyfiken på att förstå mer om dig.

Att se en människa i ögonen och säga dessa ord skapar magi. Det är en gåva.

Orden som följer är minst lika viktiga. De vittnar om önskan en ömsesidig relation för att göra den stark, innerlig och hållbar;

– Jag vill känna att du behöver mig. Mina tankar, mina ideer, mina känslor – jag vill att du frågar efter dom. Jag önskar att du är nyfiken på mig och faktiskt tror att det finns något i mig som kan berika dig. Jag vill att du bjuder in mig som ett viktigt inslag i ditt liv. Det är allt jag önskar.

Orden yppades i veckan. Jag har ännu inte sett resulatatet. Men jag vet att de har gjort skillnad. Tårarna och ljuset i de trötta ögonen. Äntligen öppnades en dörr på glänt. Nu måste förtroendet vårdas och vattnas. Ett frö behöver värme, näring och ljusstrålar för att kunna skördas. 

Skam den som ger sig. Eller. Plötsligt händer det.  Ellee. ”Vänta dig mirakel”. 

Behöv varandra!

Kram Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s