Eftertanke i kvällen

Det är lördagkväll. Lugnet lägger sig. Tid för Re-set. Vad jag borde eller måste lyssnar jag inte till. Jag behöver bara lägga mig ner och andas. Känna den ljumma vinden och solnedgången sänka min puls och min andning. Stilla min kropp och mina tankar. Lyssna på min inre röst. Hur är det just nu? Hur mår jag? Vad behöver jag? Vad drömmer jag om? Vad får mig att må bra? Vad och vilka betyder mycket för mig?

Jag ställer alla de frågor jag behöver ställa mig och låter den inre rösten få tala. Jag hör rösten så mycket bättre i stillhet och tystnad. Det är i stillheten som svaren, tiden och ron finns. Jag söker upp den när helst jag behöver. Gör du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s