Inbjudan till Trettondagsba(l)d 2021

Inbjudan till Trettondagsba(l)d onsdagen den 6/1 2021 kl 10:30-10:50.
Vinterbada. Följ med oss och fira trettondagen. Det ser ut att bli snöstorm vilket gör oss än mer rustade för vad som än komma i vår väg detta nya år. 💪🏻💦

Vi gör som på nyårsdahen, tar ett kalldopp i närheten av Blombergs badplats. På ca 15 -20 min kommer vi ha tagit oss till en badplats och tillbaks till bilen igen för att åka hem med en härlig känsla i kroppen som inte går att jämföra med mycket annat.

Vi kommer vara på en plats där det är lätt att kliva ner i vattnet till knäna och om man vill sänka sig ner för ett dopp. Vill man tar man en varm kopp kaffe eller the efter och innan man beger sig sedan hem. Allt går på 15-20 min.

Är du ännu inte övertygad? Lockas du trots att det känns galet, men behöver mer info?

Förslagsvis tar du på dig badkläder redan hemma och ett par mjuka stora byxor samt badkappa eller stor tröja över. En tjock jacka, vantar, mössa och tåliga skor.
Du packar raggsockar/tjocka sockar (eller lånar av mig), vantar att bada i om du vill, handduk, något att stå på (sittunderlag) och kaffetermos.
I bilen till Blomberg lyssnar du på den musik du älskar mest och väl framme möter vi dig vid parkeringen.

Kanske är detta första gången? Låt det bli som det blir. Var bara med, gå i med fötterna eller låt hela kroppen sjunka ner och omfamnas av det friska välgörande vattnet. Det finns inget rätt eller fel, lyckat eller misslyckat. Vill du komma så kom och håll mig sällskap.

Meddela oss om du kanske kommer. Ser fram emot ännu fler härlig modiga och galna människor.
Vi ses!

Kram M & M

(Bilden är från nyårsbadet 1/1-21. En fantastisk stund med fem badande själar och två stöttande medmänniskor på land.)

4 reaktioner till “Inbjudan till Trettondagsba(l)d 2021”

      1. Just fått veta att jag har beredskap men kommer ändå. Är jag sen så börja bada så kommer jag så fort det går. Vill inte missa detta. Kram Marita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s