Snart dags att summera 2014

Verkligheten är fler dimensionell, nyanserad och kontrastfylld. Det är först efteråt man vet hur det blev och vad de val man gjort fört med sig. Under lång tid tyckte jag att det var ointressant att titta i backspegeln. Det var mycket mer spännande att drömma och planera för framtiden. Sätta upp ny mål att sträva mot.

De senaste åren har tillbaka blickar och summeringar blivit nödvändiga och väldigt värdefulla och intressanta. Jag lärde mig det av en vän jag haft och är hen evigt tacksam. Det är när man tittar på fascit som man kan dra slutsatser och förstå sammanhang och se mönster. Med den kunskapen och förståelse blir bilden av framtiden något helt annat. Ny mål och vägval mer självklara.

Oron för framtiden mindre eftersom man istället lägger nyfikenhet på det som var och tilltro till det som blir. Nya resmål blir vägvisare men banan är inte snitslas.

Nu är det dags att summera året som gått. Jag börjar se intressanta mönster. Hur summerar Du ditt år? Vad tar Du med dig för något in i nästa?

Kram Malin

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/551/37029466/files/2014/12/img_5582-1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s