Att välja väg 2015 – vart är Du påväg?

För att välja väg måste man veta vart man ska och beroende på vart man ska väljer man fordon.

Den till synes bekväma motorvägen kanske inte leder till den lilla kärleksfulla gläntan utan någon helt annan stans. Och en Ferrari kanske inte alls är särskilt bekväm på skogsvägarna till timmerstugan om det är dit du vill åka.

Det jag vill säga är, att när vi står i vägval av svåra beslut behöver vi veta vart vi är påväg och vad som är viktigt just nu i livet. Är det karriär, pengar, fritidsintressen eller tid med familj och vänner som är prio ett på din lista. För att nå sina mål krävs fokus och prioriteringar, åtminstone om du vill dit inom en rimlig tid.

Ibland är det en nödvändig investering att slå av på farten och ta av på den lilla skogsvägen för att hitta timmerstugan där man en tid kan umgås med familjen och ge varandra det viktigaste som finns i livet. Tid och uppmärksamhet. För en tid stanna det snurrande ekorrhjulet där tiden så fort tar slut. Kostar det? Ja, på sätt och vis, men det är väl investerade pengar.

Vart är Du påväg? Jag tror att jag vet vart jag ska, ska bara formulera det för mig själv.

Kram Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s