Låt oss startar en motivations revolution

Godmorgon 💫
Denna veckan har börjat med en lässtund i denna bok som jag bara älskar och varmt rekommenderar alla.

För att skapa lust och hållbar motivation i livet, för sig själv och dem omkring sig.
Vi har fått med oss en hel del i vår ryggsäck som verkligen inte gynnar oss, ”som morot och piska, kontroll, belöning och bestraffning.”
Vi har blivit experter på att gå hårt mot oss själva särskilt, men även mot varandra. Det gör att vi om och om faller och tappar lust, energi och motivation. Och får börja om, igen och igen och igen.
Omstart på omstart på omstart.

Forskning och teorier bakom denna bok är på intet sätt nya framhålller författarna, men den har tyvärr inte spridits till oss i den utsträckning vi behövt. Därav denna boks uppkomst. Den ligger helt rätt i tiden.

Författarna kallar det ”en revolution” för om vi blir medvetna om hur vi kan förstå oss själv och andra skulle vi behålla vi vår energi, lust och bemöter varandra på ett helt annat sätt.

Mycket av systemen som idag är uppbyggda och tar tid utan att ge något tillbaka. De skapta utifrån en illussion av att kontroll är att säkra kvalitet.
Människans förmågor, energi, kreativitet, livslust begränsas drastiskt av denna illussion.

Ja, jag må vara partisk för denna bok sätter ord på det som länge varit sant för mig och varit min utgångspunkt när jag ser tillbaka.

Troligen skulle du känna det samma, och då slipper du också tvivla utan vi kan istället öka farten för att skapa livslånga lågor som lyser allt starkare över världen. Doften av utbränd aska kan bli ett minne blott.

Det är min önskan. 🙏🏻

Önskar dig en fin dag.
Kram M❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s