Jag behöver massor av gos

Efter en morgon av förmaningar stoppar mamman plötsligt sig själv mitt i en lång monolog. Vänder sig efter en kort stund till sonen och säger: – Nu har jag pratat en massa, nu ska jag vara tyst. Har du något du vill säga till mig så kan vi sätta oss och så ska jag bara lyssna på dina tankar?

Den tio åriga sonen tänker efter och kryper sedan upp i mammans knä vid köksbordet och säger: – Nej, men jag behöver gos. Massor av gos. I minst tio minuter…

20130626-212447.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s